top of page

Hvem er vi?

Østergrens Eiendom & Invest AS er en entreprenørbedrift med base i Bærum. Teamet vårt har siden 2001 utført en rekke oppdrag for både profesjonelle, offentlige og privateutbyggere, og etablerte i 2013 Østergrens Eiendom & Invest AS. Felles for alle, uansett oppdragets størrelseeller art, er at de er tuftet på godt håndverk og utførtmed faglig stolthet.

 

Vår filosofi er å bygge tillit i markedet framfor å hente ut mest mulig kortsiktig gevinst. Og nettopp høykvalitet, nærhet til kundene og konkurransedyktige priser har gjort oss til en foretrukket samarbeidspartnerfor mange utbyggere. Vi ser også på muligheter til å utvikle egne tomteområder og bebygge disse med attraktive boenheter.Vi regner Oslo-regionen som vårt primære nedslagsfelt, men påtar oss arbeid også i andre steder av landet.

 

Totalentrepriser

Vi er i dag 11 ansatte, og opptrer ofte som totalentreprenør i byggeprosjektene. Som utbygger vil du da kun få en part å forholde deg til og er sikret en ukomplisert byggeprosess. Og ikke minst; at framdrift, pris og kvalitet blir som avtalt. En av våre største styrker, er evnen til å se helheten i et utbyggingsprosjekt. Vi kan dermed foreslå de optimale byggetekniske og driftsmessige løsningene i forhold til byggets hensikt og beliggenhet.

 

Østergrens Eiendom & Invest AS er mester i faget og er godkjent for ansvarsrett. Vi ivaretar alle HMS krav og kvalitetssikring i alle ledd ved hjelp av vårt internkontrollsystem.

Kvalitet og sikkerhet gir trygghet for kunden!Byggstart Logo.png

Østergrens Eiendom & Invest AS er en del av Byggstart, en tjeneste som kvalitetssikrer entreprenører og håndverkerbedrifter. Byggstart overvåker løpende kredittrating, godkjenninger og referanser.
Les mer om byggsak

bottom of page